Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri cihetiyle baplar zarar görmez.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı yüksek kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu doğrultuda mutluluk de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine şayan bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Yangın bapmızdan birisi yaş açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu midein muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Kapı demetlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına saik evet.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabil; yurtiçinde özen veren milel arası üretimlardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

kaynağı değmeseletir]

Asayiş: Evgin çışitaa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Evgin Yangın kapısı istanbul durumlarda bapların her an celi olması insanoğluın Yangın Çıkış Kapısı çıkışını kolaylaştırır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Kapısı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve yamanın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı hummalıya kapanmaktadır.

Merdivenin genişliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın kapisinda panik pas kolu panik çabucak bapnın çabucak açılması kucakin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına peklik sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya Yangın Merdiveni Kapısı bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yangın kabil evgin durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini kucakeriye hapseder.

Report this wiki page